Centre de Suport Familiar Les Formiguetes Kids

Hola a t@ts! Benvinguts al nostre espai. Iniciem aquest blog amb la idea que pugui ser una via més de comunicació entre el centre i les famílies.
Ens agradaria que entre tots poguessim dur-lo a terme, deixant els vostres comentaris, les vostres ideas, opinions…Tot allò que us vingui de gust i sigui una millora per a les Formiguetes.

Fa  dos mesos ja que vam voler crear aquest espai ubicat a la Riera d’en Nofre 10 de Sant Joan Despi, amb la idea de poder oferir al poble un espai agradable per a tots els nens i nenes fins a 8 anys. Un espai on poguessin passar una estona divertida tot fent activitats, jocs, danses, teatre, música…

Estem molt il·lusionats i dediquem moltes hores per a que tot surti perfecte, moltes hores planificant jocs i activitats on els nens puguin descobrir, crear, manipular a travès del joc però sempre amb un fonament d’aprenentatge i experiència per els seus anys de vida…
Valorem molt que els nens trobin en nosaltres un lloc on conèixer amics nous, experiències noves i tot en un ambient agradable, tranquil i envoltats de professionals que vetllen per a la seva seguretat i aprenentatge sigui el mes positiu i favorable possible.
Queda molta feina per endavant, sempre hi han coses a fer i millorar, pero estem molt contents de com han anat passant els nostres primers “dos mesos de vida”. Esperem i volem continuar així i que vosaltres continueu depositant en nosaltres la vostra confiança.
Gràcies.
L’equip directiu de les Formiguetes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s