Casal d’estiu 2013

Arriba l’estiu, i, des de Les Formiguetes, un cop més, volem que els nens i nenes gaudeixin de la millor forma les seves vacances escolars. Les nostres activitats ofereixen la possibilitat d’esbargir-se i aprendre mitjançant la diversió, la descoberta.

Oferim la possibilitat que els nens i nenes, en el transcurs de les seves vacances d’estiu, gaudeixin d’activitats de lleure i d’activitats lúdiques mitjançant unes propostes emmarcades en un entorn natural i envoltats d’antics i nous amics.

Pretenem proporcionar als nens/es l’esbarjo, l’educació, la cultura, l’esport i altres continguts.

Hem treballat a fons per a la millora de les activitats i la nostra organització, per tal de perfeccionar sempre les nostres propostes.

La comunicació entre pares, mares, monitors/es i alumnes ens permet millorar dia a dia i ens ajuda a construir un Casal educatiu, segur, divertit i sorprenent a la mida dels seus protagonistes, els nens i les nenes

DSCN1619

 

PROPOSTA: LES FORMIGUETES I EL LLIBRE MÀGIC DEL BOSC!

Aquest estiu els nostres infants es convertiran en petits habitants dels boscos on la màgia i la imaginació hi seran molt presents.

Volem que el casal d’estiu 2013 es centri amb els Boscos, ens serà útil per prendre major consciència que els boscos són part integral del desenvolupament sostenible del planeta a causa dels beneficis econòmics, socioculturals i ambientals que ens proporcionen; volem conscienciar als nostres infants de la importància dels espais naturals i de la necessitat d’intervenció de les persones per conservar-los.

Cada dilluns ens endinsarem al bosc de la mà de la nostra petita amiga, la Gueta i amb la imaginació començarem l’aventura. La nostra línia de treball al Casal d’estiu es basa en un centre d’interès. El nostre centre d’interès, d’enguany, engloba els següents valors: el de La cooperació i el respecte i conservació de l’ entorn i els treballarem a partir duna petita història o fil argumental.

 

 

La Gueta que fa molts i molts anys que viu al bosc de Sant Joan Despí. L’hem d’ajudar a trobar les 5 pedres màgiques.

Per començar la nostra trobada de les pedres màgiques, hem de trobar la pedra de l’aire.

Ens enfilarem sobre un ocell i amb la imaginació volarem per tot el cel de Sant Joan Despí, contemplant els paisatges que hi ha a la vil·la, els animals que habiten en aquest medi de la natura.

Activitats: Farem moure vaixells de vela i molins de vent, farem bombolles, farem volar estels i avions… etc…

 

A la segona setmana del Casal d’estiu haurem de trobar la pedra màgica de la terra, la Gueta ens explicarà una història que es troba al llibre màgic que ens parla d’un arbre molt antic , ens explicarà la importància de la terra per a la vegetació, coneixerem la flora que ens envolta, coneixerem els animals que habiten en aquest medi…

Activitats: farem jocs de còrrer, plantarem floretes, gincana d’animals… 

 

 

La Pedra de l’aigua serà l’objectiu de la tercera setmana, coneixerem la Frog, amiga de la Gueta, qui ens guiarà per aquest medi i ens explicarà de la gran importància de l’aigua per a la vida.

Activitats: aigua mágica de colors, crearem una platja…

 

 

Tornarem a obrir el llibre màgic i escoltarem, aquest cop, la història que la Gueta ens explica d’un petit diablet, en Flama; ha de trobar a la seva família que té la pedra màgica del foc.

Activitats: Aquesta setmana realitzarem tallers de dansa, jugarem amb bengales, farem el nostre propi castell de foc amb pintura…

 

 

La cinquena setmana tindrà lloc la setmana de l’Amistat, durant aquesta setmana tindrem la col·laboració de tots els companys de la Gueta. La col·laboració, la cooperació regnaran en l’ambient.

Activitats: durant aquesta setmana farem els penjolls de l’amistat, farem activitats de psicomotricitat on la col·laboració entre tots els participants és imprescindible, jocs de córrer i saltar, joc de les abraçades musicals,…

 

La última setmana de Casal…farem festa de cloenda del casal d’estiu, una rua amb música, maquillatges, disfresses…

 

ENS HO PASSAREM GENIAL!!! US ESPEREM!!!

Aniversari Roger 6 anys! Aniversari Roger 6 anys!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s