L’espai

Les Formiguetes és un espai càlid i acollidor, amb una estètica pensada i cuidada.Volem que els infants s’hi sentin segurs, còmodes i respectats, amb una llibertat de moviment i d’acció que els facilita descobrir per ells mateixos totes les opcions de l’espai, segons les seves necessitats i interessos.

Parlem d’un espai ampli i diàfan, amb un gran pati exterior. Tot això permet ser compartit d’una manera agradable entre totes i tots. 
A més, el mobiliari i material estan adaptats a la mida dels infants i tot allò que poden fer servir està al seu abast,  per tal de potenciar la seva capacitat autònoma i la pròpia elecció de les possibilitats de joc. 

​També ha sigut necessari trobar un tipus de material força càlid, com la fusta, la tela o elements naturals. Aquests materials són versàtils, força oberts i poc estructurats, oferint diverses possibilitats de joc. Volem potenciar la imaginació i la creativitat dels infants, deixant que siguin ells mateixos els creadors de les seves pròpies històries amb tot allò que troben.