La meva gran aventura

No tinguis por de fer un gran pas... o estàs boja... son coses que he escoltat moltes vegades en aquests darrers anys...  però estic encantada,il-lusionada i orgullosa.Sóc l'Esther, mare de la Mariona des del 2016 i mare de la Clàudia des del 2018. Educadora infantil des del 2002, continuo buscant i aprenent cada dia, a través de les meves filles i de les famílies i nadons que m'envolten.


Les Formiguetes per mi és un somni fet realitat. Volia un espai diferent i molt especial capaç d'albergar experiències molt enriquidores per a tota la família. Un entorn capaç de ser i fer moltes coses en una, com fan les formigues.

Encara que muntar una cosa així pugui semblar una bogeria amb els temps que corren, crec fermament que ara més que mai aquest lloc té sentit. 

Les Formiguetes per a mi no és només un projecte, sinó una manera d'entendre i veure la vida, i cobra encara més sentit,  desde que vaig nèixer com a mare, amb els ulls, la il.lusió, la delicadesa, tendresa i la ingenuïtat de les meves filles i el que elles m'ha aportat.  


Fa més de 9 anys que vaig obrir portes. Dins d’aquest projecte no pot faltar la meva familia, part important i imprescindible, és una part vital i principal en aquest projecte, el meu motor i, moltes vegades, inspiració. 

L’espai creix i amb ell les propostes, les ganes i les famílies. L’espai està envoltat de persones meravelloses, tan usuàries i clientes com col.laboradores, estic fent camí envoltada de famílies precioses, conscients i amoroses, famílies amb una mirada envers la seva criança.

Us espero a l' escoleta, o l'espai de joc o en els nostres tallers on el compartir afloreix o el pati on l’aigua, els jocs i els infants creixen.