Escoleta

Acollim infants des dels 10mesos fins als 3 anys. Som l’alternativa a l’escola bressol.

Oferim un espai familiar i acollidor. Horaris flexibles i tarifes totalment adaptables.

La nostra metodologia es basa en oferir  una educació viva, amb grups reduïts. Un acompanyament basat en una educació no directiva, respectant la seva autonomia, sense intervencions, únicament amb un acompanyament i una mirada respectuosa.

Promovem el joc lliure, no dirigit. Amb materials naturals i elements no estructurats. El joc permet que es desenvolupin de forma natural i espontània. Són els nens qui prenen les seves pròpies decisions; què fa, com ho fa… així aprenen a autoregular-se i conèixer els seus propis límits.

Donen també importància al moment dinar i descans. Cada família porta diàriament el dinar del seu fill/a. Els educadors escalfem el dinar, i, en petits grups, cuidant que sigui un moment íntim i familiar, cada nen menja tot el que necessiti i desitgi.

Aquest és un espai màgic, una estona en que cada nen, es troba amb el menjar que la seva mare i pare li han preparat, reconeix els sabors i olors de casa seva…

Després de dinar es prepararà tot per què els infants puguin gaudir de la seva necessària estona de descans. Tots els nens i nenes que ho necessitin podrán dormir tranquil.lament.